NAKA opäť zatýkala! Medzi zadržanými aj brat známeho MMA zápasníka

NETKY.SK • 15 Júl 2022, 15:23 • 2 min
NAKA opäť zatýkala! Medzi zadržanými aj brat známeho MMA zápasníka

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra (NAKA) obvinila 16 osôb zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

V rámci akcie Parketár obvinili vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry(NAKA) 16 ľudí z toho 7 zadržali na území Slovenska. “Počas policajnej akcie sme na území Slovenska zadržali sedem podozrivých osôb. V rámci zaisťovacích úkonov sme zaistili omamné a psychotropné látky, lieky, značnú finančnú hotovosť, motorové vozidlá, aj komunikačné prostriedky,” informoval policajný hovorca Michal Slivka . 

 

Elitní policajti len pár kilometrov od slovenských hraníc zadržali aj 37-ročného Dušana Škondriča, mladšieho brata známeho bojovníka a trénera Ilju Škondriča. Ten má byť obvinený v súvislosti s kauzou, v ktorej bola obvinená aj známa Slovenka Zuzana Plačková. 

 

Správu budeme aktualizovať. 

 

Prečítajte si aj: Igor Matovič opäť zaútočil na prezidentku. Čo jej odkázal?

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies