GAMING Hernú ponuku Netflix využíva iba 1% predplatiteľov

NETKY.SK • 20 August 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Hernú ponuku Netflix využíva iba 1% predplatiteľov

Streamovací gigant Netflix sa nevzdáva! Naopak, plánuje rozšíriť svoju ponuku o ďalšie zaujímavé herné novinky.

slovakia

left justify in out

Netflix Games je momentálne stále rozvíjajúcou sa službou Netflixu. Predplatitelia si môžu stiahnuť exkluzívne hry podľa mobilného zariadenia z Obchodu Play a App Store bez ďalších poplatkov alebo reklám. Výhodou je prístup ku katalógu hier pre akýkoľvek plán predplatnej služby Netflix, dokonca aj tej najnižšej možnej ponuky.

 

 

Analytická spoločnosť Apptopie informuje o tom, že hry od spoločnosti Netflix pre mobilné zariadenia boli stiahnuté 23,3 miliónkrát s približne 1,7 miliónmi používateľov denne. S 221 miliónmi predplatiteľov sa tieto čísla rovnajú len niečo málo nad 10 % tých, ktorí si stiahli niektorú z hier od Netflixu, a menej ako 1 % tých, ktorí ich skutočne hrajú. Netflix stále buduje povedomie o novej divízii hier.

 

 

Spoločnosť Netflix doteraz vydala 24 hier na mobilné platformy a jej plánom je do konca roka zvýšiť ponuku na 50 hier. Prispieť k úspešnosti jej cieľa by mali byť aj nové herné štúdiá ako sú Next Games a Night School.

 

 

Netflix poskytuje úspešný a zaujímavý videoobsah z knižnej predlohy alebo AAA hier. Zaklínač alebo Arcane: League of Legends patria do spomínaného zoznamu. Očakávať by sme tak mohli v rámci Netflix Games opačný prístup. Vytvoriť a poskytnúť mobilné verzie exkluzívnych hier na základe úspešných seriálov a filmov.

 

img

 

Patríte k predplatiteľom streamovacej služby Netflix? Ak áno, využívate Netflix Games?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies