Vodiči z Mosta SNP i Staromestskej na nábrežie od stredy neodbočia

NETKY.SK • 13 Október 2015, 13:53 • 2 min
Vodiči z Mosta SNP i Staromestskej na nábrežie od stredy neodbočia

BRATISLAVA – Z bratislavského Mosta SNP či zo Staromestskej ulice od stredy (14.10.) nebudú môcť vodiči odbočiť na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu.

slovakia

left justify in out

Hlavné mesto sa totiž chystá opravovať vozovku na nábreží a cesta do Karlovej Vsi bude preto v úseku od mosta po zjazd zo Staromestskej ulice neprejazdná. Opravy sa začnú v stredu o 20.00 h a obmedzenia pre vodičov potrvajú až do pondelka (19.10.) rána. TASR o tom informovala bratislavská hovorkyňa Ivana Skokanová.

 

"Uzavretý bude zjazd z Mosta SNP na Nábrežie armádneho generála Ludvíka Svobodu v smere z Petržalky, rovnako ako aj zjazd zo Staromestskej ulice na toto nábrežie," uviedla hovorkyňa. Taktiež nebudú môcť podľa jej slov vodiči odbočiť z nábrežia doľava na Most SNP a povolený bude len vjazd mestskej hromadnej dopravy.

 

Obchádzkové trasy povedú cez ostatné mosty. "V smere Rázusovo nábrežie - Nábrežie arm. gen. L. Svobodu – Karlova Ves bude možné miesto opravy obísť po električkovej trati. V opačnom smere bude jediným obmedzením nemožnosť odbočenia na Most SNP," vysvetľuje hovorkyňa. Dopravu bude riadiť polícia a premávka bude usmernená prenosným dopravným značením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies