Vodiči pozor: Preteky Okolo Slovenska obmedzia víkendovú dopravu v Trnave

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 12:24 • 2 min
Vodiči pozor: Preteky Okolo Slovenska obmedzia víkendovú dopravu v Trnave

TRNAVA – V súvislosti s 61. ročníkom cyklistických pretekov Okolo Slovenska musia vodiči v Trnave rátať v najbližších dňoch s dopravnými obmedzeniami.

slovakia

left justify in out

Od piatku do nedele 11. júna bude pre dopravu uzavretá Štefánikova ulica a parkoviská na Rybníkovej, Vajanského a Radlinského ulici. Uzavreté bude aj Trojičné námestie, Pekárska, Hornopotočná, Hviedoslavova a Jerichová ulica. V sobotu aj v nedeľu polícia v nevyhnutnej miere obmedzí dopravu aj na niektorých ďalších uliciach v meste.

V sobotu sa bude v Trnave končiť tretia, 222 kilometrov dlhá etapa pretekov Okolo Slovenska. Príchod pelotónu do centra mesta je naplánovaný medzi 17:30 a 18:30. V nedeľu o 10:00 štartuje v Trnave záverečná, štvrtá etapa, príchod pretekárov do cieľa na Trojičnom námestí sa očakáva okolo 13:30.

Tohtoročné preteky Okolo Slovenska spájajú historické slobodné kráľovské mestá, pričom cieľovým mestom je Trnava, ktorá je od roku 1238 prvým slobodným kráľovským mestom na území dnešného Slovenska.

„Po minuloročnej téme kúpeľných miest ideme tento rok v téme starých historických centier. Sme veľmi radi, že finišujeme práve v Trnave, ktorá patrí medzi tradičné bašty slovenskej cyklistiky a v súčasnosti je ťahúňom ústretovosti k cyklistom medzi slovenskými mestami,“ povedal generálny riaditeľ podujatia Peter Privara.

Diváci sa môžu v Trnave tešiť na pestrý sprievodný program, ktorého súčasťou sú preteky detí, rôzne vystúpenia, koncerty, tombola aj cyklojazda pre verejnosť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies