Žena v Bratislave zastavila lupiča, začala ho orálne uspokojovať

NETKY.SK • 27 Január 2021, 15:13 • 2 min
Žena v Bratislave zastavila lupiča, začala ho orálne uspokojovať

BRATISLAVA - Zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpežného prepadnutia.

slovakia

left justify in out

Bratislavskí policajti riešia zrejme najkurióznejší prípad lúpeže. Dnes nadránom v Bratisalve na čerpacej stanici na Panónskej ceste. 24-ročný muž sa dožadoval peňazí z pokladne, a podľa bratislavskej krajskej polície mal napadnúť jedného zo zamestnancov a udrieť ho do tváre. Podľa TV Joj sa mal zamestnanec dostať do zadnej kancelárie, v ktorej sa nachádzal aj jeho kolega, ktorý okamžite alarmoval políciu. Šok však nastal po rýchlom príchode hliadky, ktorá lupiča zastihla v bizarnej situácii, keď ho orálne uspokojovala mladá žena, ktorá útočníka chcela zdržať do príchodu hliadky. 

 

LÚPEŽNÉMU PREPADNUTIU ZABRÁNILO💰 POSKYTNUTIE SEXUÁLNYCH SLUŽIEB💋👀 ➡️Dnes krátko po 0️⃣4️⃣.0️⃣0️⃣ h sme prijali na linke...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Bratislavský kraj Streda 27. januára 2021

 

Polícia uvádza, že muž počas zadržania kládol odpor, a tak boli nútení použiť donucovacie prostriedky. Mladého muža eskortovali na policajné oddelenie. V prípade je začaté trestné stíhanie. Napadnutého zamestnanca previezli na ošetrenie do nemocnice. Na prípade polícia naďalej pracuje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies