FOTO Vnútri opustenej rezidencie, ktorú bol Mike Tyson nútený predať

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 15:00 • 2 min
FOTO Vnútri opustenej rezidencie, ktorú bol Mike Tyson nútený predať

OHIO – Bývalá boxerská legenda Mike Tyson zažíva v posledných rokoch akýsi comeback. Jeho herecká kariéra a populárna one-man show dostáva v médiách pozitívny ohlas.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný Železný Mike však počas svojho života prežil aj ťažké chvíle, keď bol v roku 1992 uväznený za znásilnenie a znova v roku 1999 za napadnutie. Po prepustení na slobodu bol však Tyson už na mizine a tieto problémy ho donútili predať svoje honosné sídlo v Southingtone v Ohio, kde žil od roku 1980. Luxusnú rezidenciu, ktorá ponúkala 1,800 metrov štvorcových a takmer 24 hektárový pozemok, kúpil televízny obchodník Paul Monea za 1,3 milióna dolárov, ale nikdy sa tam nepresťahoval. Nového majiteľa totiž tiež zavreli do väzenia za pranie špinavých peňazí a sídlo dlhé roky chátralo neobývané.

 

img


Fotograf Johnny Joo vedel o tejto opustenej nehnuteľnosti už roky, avšak ať v roku 2013 sa rozhodol vniknúť dovnútra, aby nafotil jej interéry. Pri prvom pokuse ho však zastavila polícia a fotograf až neskôr získal povolenie od nových majiteľov, ktorí si sídlo kúpili v minulom roku.

To čo Joo našiel vo vnútri rezidencie vyráža dych. Tysonova rezidencia bola v dezolátnom stave a v tieni svojho pôvabu a pozlátka z 80.rokov minulého storočia. Napriek tomu však fotky vyzerajú pôsobivo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies