VIDEO Vlci napadli psa s pripevnenou GoPro kamerou

NETKY.SK • 3 November 2015, 18:30 • 2 min
VIDEO Vlci napadli psa s pripevnenou GoPro kamerou

ŠTOKHOLM – Lovecká sezóna losov vo Švédsku so sebou prináša aj svoje nebezpečenstvá, ktoré číhajú v lesoch. Na internete sa objavilo video, ktoré zachytáva psa s pripevnenou GoPro kamerou, ako ho napadnú vlci.

slovakia

left justify in out

Švédsky lovecký magazín Svensk Jakt priniesol správy, že švédsky losí pes Klara bola napadnutá dvomi vlkmi a zraneniam by bez pomoci podľahla. Našťastie bola rýchlo prevezená k neďalekému veterinárovi, ktorý ošetril veľkú ranu na chrbte, zašil ďalších 14 menších rán a vyčistil 15-20 menších zranení, ktoré sa zahoja samovoľne. Podľa majiteľa psa, bola Klára na nohách do troch dní, aj keď z útoku sa stále spamätáva. K útoku došlo vo Värmland County vo Švédsku.

Švédsky losí pes, ktorý vyzerá sám ako vlk, bol chovaný pre svoju silu a vytrvalosť. Tieto jedinečné schopnosti predurčili toto plemeno na pomoc pri love v severských lesoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies