Vlastivedné múzeum v Galante pozýva v sobotu na oslavu Veľkej noci

NETKY.SK • 23 Marec 2023, 14:30 • 2 min
Vlastivedné múzeum v Galante pozýva v sobotu na oslavu Veľkej noci

GALANTA - Veľkú noc naplánovalo múzeum v Galante už na sobotu (25. 3.). Priestory stálych expozícií Vlastivedného múzea v Galante naplnia tvorivé aktivity, na nádvorí sa návštevníci stretnú so zvieratami a zabezpečený bude i lektorský sprievod v aktuálnej výstave o nočných motýľoch. Informovala o tom za múzeum Judit Pukkai.

slovakia

left justify in out

"Blíži sa najväčší jarný sviatok, ktorý už tradične oslavuje galantské múzeum podujatím pre rodiny. Tvorivé dielne a remeselnícky trh sme tentoraz umiestnili v priestoroch stálych expozícií, kde etnografická výstava vytvorí nádherné zákulisie k aktivitám. V aktuálnej výstave o nočných motýľoch bude lektorský sprievod o 14.00 h v slovenskom a o 15.00 h v maďarskom jazyku," uviedla. Na nádvorí zriadia mini kontaktné zoo a zorganizujú zaujímavé tematické hry pre malých i veľkých záujemcov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona