Vlahovič si vybral Juventus, fanúšikovia Fiorentiny sa búria

NETKY.SK • 26 Január 2022, 13:28 • 2 min
Vlahovič si vybral Juventus, fanúšikovia Fiorentiny sa búria

FLORENCIA – Najlepší strelec talianskej ligy Dušan Vlahovič má podľa talianskych médií namierené do konkurenčného Juventusu. Fanúšikovia ACF Fiorentina, kde srbský kanonier momentálne pôsobí, však nesú správy o možnom odchode svojho obľúbenca len veľmi ťažko.

slovakia

left justify in out

O služby 21-ročného útočníka je v Európe obrovský záujem a Vlahovič údajne odmietol ponuky londýnskeho ArsenaluManchesteru City, pretože chce hrať za Juventus. Toskánsky klub však za svoju najväčšiu hviezdu požaduje viac ako 70 miliónov eur, a tak sa budú musieť obe strany dohodnúť. „Stojí istú sumu, ktorú budeme požadovať. Žiadne hráčske výmeny, nijaké splátky na niekoľko rokov,“ vyjadril sa športový riaditeľ Fiorentiny Daniele Prade.

 

img

 

Klub však aj napriek takýmto vyjadreniam nemá úplne najlepšiu vyjednávaciu pozíciu, pretože Vlahovič má platný kontrakt len do konca budúcej sezóny. Ak by sa vedenie rozhodlo trvať na vysokej čiastke, mohlo by sa stať, že by záujemcovia počkali a budúci rok by Vlahoviča mohli priviesť zadarmo.

 

img

 

Podľa najnovších správ je však manažment Starej dámy ochotný zaplatiť za futbalistu okamžite a prestup by sa tak mohol zrealizovať ešte v zimnom prestupovom období. To sa nepáči fanúšikom Fiorentiny, ktorí považujú Juventus za veľkého rivala a svoju nespokojnosť sa rozhodli dať najavo tak, že pred štadiónom Artemia Franchiho vyvesili transparenty, prostredníctvom ktorých sa mladému kanonierovi vyhrážajú. „Zahájili sme vyšetrovanie, aby sme našli autorov týchto nápisov. Taktiež sme urobili ďalšie kroky, aby sa situácia už neopakovala,“ citovala agentúra Reuters hovorcu miestnej polície.

 

 

Vlahovič zamieril do Fiorentiny v roku 2018 z Partizanu Belehrad za necelé dva milióny eur. V tejto sezóne sa mu mimoriadne darí a potvrdzuje povesť jedného z najväčších futbalových talentov. V 24 zápasoch talianskej ligy a Coppa Italia strelil 20 gólov. Ak by sa transfer do Juventusu naozaj zrealizoval, miesto v kabíne by Vlahovičovi uvoľnil Álvaro Morata, o ktorého má záujem FC Barcelona a v Taliansku sa stal nepotrebným.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies