Svetový šampión nesmie vstúpi do tímových boxov, nie je zaočkovaný proti koronavírusu

NETKY.SK • 10 Jún 2022, 21:28 • 2 min
Svetový šampión nesmie vstúpi do tímových boxov, nie je zaočkovaný proti koronavírusu

BAKU – Bývalý majster sveta motoristického seriálu F1 Nico Rosberg nedostal v tejto sezóne povolenie na vstup do tímových boxov. Ako informovala agentúra AFP, Nemec nie je zaočkovaný proti Covidu-19.

slovakia

left justify in out

Rosberg pracoval ako komentátor v televízii, ale pravidlá pre túto sezónu vydané Medzinárodnou automobilovou federáciou (FIA) sú prísne. Vyžadujú, aby každý, kto vstúpi do paddocku, kde sídlia tímy, bol plne zaočkovaný, alebo aby mal zdravotnú výnimku. Pravidlá platia pre členov tímov, novinárov a ďalších účastníkov.

 

 

„Nico Rosberg sa zotavil z koronavírusu a momentálne je držiteľ certifikátu o prekonaní choroby. Pravidelne si necháva testovať hladiny protilátok a na odporúčanie svojho lekára momentálne nepotrebuje žiadne očkovanie,“ uviedla Rosbergova hovorkyňa Lena Siepová. „Naďalej dodržiava všetky potrebné hygienické a preventívne opatrenia. Rešpektuje pravidlá F1 a naďalej si plní svoje povinnosti komentátora britskej televízie Sky,“ dodala Siepová.

 

Možno vás zaujme: Na slovenský trh sa prestalo dodávať 220 liekov

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona