Vládna strana SMER-SD sa k náhrade za Jankovskú ešte nevyjadrila

NETKY.SK • 12 November 2019, 15:07 • 2 min
Vládna strana SMER-SD sa k náhrade za Jankovskú ešte nevyjadrila

BRATISLAVA - Post štátneho tajomníka Ministerstva spravodlivosti SR je po odchode Moniky Jankovskej stále neobsadený

slovakia

left justify in out

Smer-SD stále nepovedal, či navrhne nominanta na post štátneho tajomníka Ministerstva spravodlivosti (MS) SR namiesto Moniky Jankovskej. Hovorca Smeru-SD Ján Mažgút uviedol, že vzhľadom na blížiace sa parlamentné voľby je otázne, či je to ešte nutné.

 

img

 

"Je potrebné si v prvom rade zodpovedať otázku, či je ešte potrebné to riešiť vzhľadom na krátky čas do volieb. Keď bude zodpovedaná táto otázka, tak sa budeme baviť aj o nejakej alternatíve," vysvetlil Mažgút.

 

Monika Jankovská (Smer-SD) skončila vo funkcii štátnej tajomníčky na ministerstve spravodlivosti na začiatku septembra. Povedala vtedy, že funkcie sa vzdáva pod tlakom, ktorý sa dotýka jej rodiny. Podľa medializovaných informácií mala údajne intenzívne komunikovať s obvineným podnikateľom Marianom K. Zároveň avizovala, že chce ďalej pôsobiť ako sudkyňa.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies