Vladimír Růžička trénerom Čechov aj v ďalšej sezóne

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 14:32 • 2 min
Vladimír Růžička trénerom Čechov aj v ďalšej sezóne

PRAHA - Českú hokejovú reprezentáciu aj v sezóne 2015/2016 povedie Vladimír Růžička. Na svojom stredajšom zasadnutí ho na tomto poste potvrdil výkonný výbor Českého zväzu ľadového hokeja (ČSLH).

slovakia

left justify in out

Známe sú už aj zloženia realizačných tímov ďalších českých výberov. Na post kouča družstva do 18 rokov sa dostal Robert Reichel, v minulosti vynikajúci útočník s bohatými skúsenosťami zo zámorskej NHL. Štyridsaťtriročný Robert Reichel, trojnásobný majster sveta či olympijský víťaz z Nagana 1998, trénersky viedol v ročníku 2014/2015 juniorku rodného Litvínova. Doterajší kormidelník výberu do 18 rokov Jakub Petr povedie tím do 20 rokov.

 

Devätnástku bude mať na starosti David Bruk, sedemnástku Pavel Arnošt a chlapčenskú šestnástku Petr Haken. Ženskú reprezentáciu naďalej povedie Jiří Vozák, na poste manažéra tímu pokračuje v minulosti tiež vynikajúci hokejista David Moravec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies