Čo si myslí Robert Fico o prepustení poslanca Blahu z Akadémie Policajného zboru?

NETKY.SK • 21 Január 2021, 12:27 • 2 min
Čo si myslí Robert Fico o prepustení poslanca Blahu z Akadémie Policajného zboru?

Dnes sa Robert Fico vyjadril k vyhodeniu podpredsedu strany Ľuboša Blahu z Akadémie policajného zboru.

slovakia

left justify in out

Dnes sa Robert Fico vyjadril k vyhodeniu podpredsedu strany Ľuboša Blahu z Akadémie policajného zboru. "Ťažko by sme hľadali akúkoľvek paralelu medzi intelektom Ľuboša Blahu a kýmkoľvek iným, kto reprezentuje vládnu koalíciu. Ľuboš Blaha je svojím spôsobom originálny, pretože má názory, ktoré priťahujú davy ľudí, ale súčasne postoje, ktoré sú niekedy veľmi ostro odmietané. Ale ani ten najväčší odporca Ľuboša Blahu nemôže odmietnuť myšlienku, že Ľuboš je mimoriadne inteligentný a sčítaný človek," povedal Fico.

 

img

 

"Ťažko by sme hľadali akúkoľvek paralelu medzi intelektom Ľuboša Blahu a kýmkoľvek iným, kto reprezentuje vládnu koaíiciu. Ľuboš Blaha je svojím spôsobom originálny, pretože má názory, ktoré priťahujú davy ľudí, ale súčasne postoje, ktoré sú niekedy veľmi ostro odmietané. Ale ani ten najväčší odporca Ľuboša Blahu nemôže odmietnuť myšlienku, že Ľuboš je mimoriadne inteligentný a sčítaný človek," povedal Fico.

Uviedol, že si prečítal všetky okolnosti, ktoré viedli k vyhodeniu Blahu a podotkol, že je za tým niečo, čo je veľmi nebezpečné. "Vzdelanie a múdrosť sú nebezpečné veci, ktorých sa vládna koalícia mimoriadne bojí. Ich predstava je jednoduchá, vzdelanie musí byť jednofarebné, nesmú tam byť žiadne originálne názory, každý musí hovoriť to, čo si prečítal v denníku SME, Denníku N alebo čo hovorí vládna koalícia," konštatoval.

Taktiež uviedol paralelu z roku 2014, kedy bol SMER - SD sám vo vláde. Ministrom vnútra bol Robert Kaliňák a na Akadémii policajného zboru vzdelával František Šebej. Vraj by vtedy taká predstava, že rektorka akadémie prijme rozhodnutie o rozviazaní pracovného pomeru ako pri Blahovi, vyvolala revolúciu. Informácie poskytlo tlačové oddelenie strany SMER – SD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies