Vítanie jari a oslava abstinencie vo Vrbovom. Nenechajte si ujsť túto skvelú zábavu!

NETKY.SK • 28 Marec 2024, 12:30 • 2 min
Vítanie jari a oslava abstinencie vo Vrbovom. Nenechajte si ujsť túto skvelú zábavu!

Vrbovská Kinosála sa chystá na nezabudnuteľný večer plný hudby, zábavy a osláv. Podujatie Vítanie jari a oslavu abstinencie sa uskutoční v sobotu, 6. apríla 2024, so začiatkom o 19:00 hod. v malebnom meste Vrbové.

slovakia

left justify in out

Toto oslavné stretnutie už po osemnástykrát združí ľudí v radosti z príchodu jari a oslavy osobných úspechov a slobody od závislosti. Špeciálnym hosťom tohto roka bude pán Michael Kocáb, ktorý sa pripojí k oslavám devätnásteho roku čistoty a slobody organizátora podujatia Braňa Jobusa a nie len to. Jobusa počas tohto slávnostného večera s nami oslávi aj svoje okrúhle narodeniny. Spolu s Matúšom Vallom a moderátorom Oliverom Rehákom ponúkne úvodnú besedu, čo sľubuje byť veľmi inšpiratívnym momentom večera.

Hudobnou atrakciou v rámci besedy bude vystúpenie jednočlennej skupiny ABUSUS, ktorá prinesie svoj unikátny zvuk do tohto radostného večera. Navyše sa návštevníci môžu tešiť na symbolické pálenie Moreny, čo oficiálne privíta jar v strede sveta a vesmíru.

Po troch vypredaných koncertoch v Bratislave pricestuje do Vrbového obľúbená skupina Para, ktorá bude krstiť svoje nové CD a svoje hudobné novinky predstaví aj v rámci svojho koncertu. Bude to tak ich prvý koncert po uvedení nového albumu na svetlo sveta.

Na záver večera bude vrcholom vystúpenie skupiny Karpatské chrbáty, ktorá si na pódium pozve špeciálneho hosťa Michaela Kocába. Spoločne zahrajú nielen svoje vlastné skladby, ale aj skladby od Pražského výběru, čím prinesú nádych legendárnych čias.

Kapacita lístkov je obmedzená na 333, preto neváhajte a zabezpečte si svoje miesto čo najskôr na stránke Ticketlive. Zostáva menej ako 100 lístkov a zásoby sa míňajú! Program začína presne o 19:00, nakoľko bude beseda streamovaná online.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: ProMusic s.r.o.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies