Violent Femmes zverejnili videoklip k piesni Issues

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 15:56 • 2 min
Violent Femmes zverejnili videoklip k piesni Issues

BRATISLAVA - Americká punk-rocková kapela Violent Femmes zverejnila videoklip k piesni Issues.

slovakia

left justify in out

Prevažne animovaná novinka sa zameriava na vzťah a problémy jedného páru. O animácie sa postaral David Gladstein. V klipe sa predstavili aj členovia skupiny, ktorí hrajú v televízii.


Skladba Issues sa nachádza na albume We Can Do Anything, ktorý formácia vydala tento rok v marci. Štúdiovka obsahuje celkovo desať piesní. Na produkcii sa podieľal Jeff Hamilton, na mixe zas John Agnello. Autorom obalu albumu je Kevin Hearn, ktorý na novinku prispel aj vokálmi, hrou na gitaru, klávesy či akordeón.


Violent Femmes pôsobia na hudobnej scéne s prestávkami od roku 1980. Debutový, eponymný album vydali o tri roky neskôr a nadviazali naň štúdiovkami Hallowed Ground (1984), The Blind Leading The Naked (1986), 3 (1989), Why Do Birds Sing? (1991), New Times (1994), Rock!!!!! (1995), Freak Magnet (2000) a spomínanou novinkou.

 

Okrem toho majú na konte po štyri živé nahrávky a kompilácie. Vlani v apríli vydali EP Happy New Year. V kapele v súčasnosti pôsobia Gordon Gano, Brian Ritchie a John Sparrow.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies