VIDEO Zverejnili prvé trailery trileru Inferno, natočeného podľa filmu Dana Browna

NETKY.SK • 24 Jún 2016, 10:34 • 2 min
VIDEO Zverejnili prvé trailery trileru Inferno, natočeného podľa filmu Dana Browna

LOS ANGELES - Spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvé dva trailery očakávaného trileru Inferno, ktorý je adaptáciou knihy Dana Browna s názvom Inferno - Peklo (2013).

slovakia

left justify in out

Novinka prinesie ďalší príbeh o harvardskom profesorovi Robertovi Langdonovi, ktorý sa snaží zabrániť sprisahaniu spojenému s talianskym básnikom Dantem Alighierim. V oboch videách, z ktorých je jedno určené pre americkú distribúciu a druhé pre medzinárodnú, môžu diváci a diváčky vidieť zábery z Florencie či Istanbulu, kde sa profesor bude aj napriek strate pamäte snažiť vylúštiť záhadu spojenú s novodobým morom.

 

 

V traileroch sa okrem predstaviteľa hlavného hrdinu Toma Hanksa ukázali aj Felicity Jones ako lekárka Sienna Brooks, Ben Foster v úlohe milionára Bertranda Zobrista či Omar Sy, známy z komédie Nedotknuteľní (2011). Ten sa zase predstaví ako šéf špeciálnej jednotky lekárov. Herecké obsadenie dopĺňajú dánska herečka Sidse Babett Knudsen či indický herec Irrfan Khan. Režisérom novinky je Ron Howard, ktorý sa podieľal aj na adaptáciách Brownových románov Da Vinciho kód (2003) a Anjeli a démoni (2000). O scenár sa postaral David Koepp. Snímka sa do slovenských kín dostane 13. októbra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies