VIDEO: Zuzanu Čaputovú si zastal jej partner! Ozvala sa aj Monika Beňová

NETKY.SK • 2 Máj 2022, 16:41 • 2 min
VIDEO: Zuzanu Čaputovú si zastal jej partner! Ozvala sa aj Monika Beňová

BRATISLAVA - Skandovanie vulgarizmov počas nedeľného stretnutia, ktoré organizovala strana Smer-SD, má dohru. Juraj Rizman poslal odkaz Ľubošovi Blahovi a jeho manželke.

slovakia

left justify in out

Partner prezidenkty Čaputovej reagoval na udalosť na sociálnej sieti. Poukázal pritom na pochod pravicových extrémistov ulicami hlavného mesta spred niekoľkých rokov, počas ktorého skandovali vulgarizmy na Moniku Beňovú. 

 

 

„Zastal som sa vtedy pani poslankyne, pretože náckovia naozaj prerazili všetky mysliteľné dná. Včera na prvomájovom proteste SMERu poslanec NR SR Blaha vyhecoval dav a ten skandoval rovnakú nadávku na adresu prezidentky Zuzany Čaputovej. Súdruhovia na tribúne sa bavili. Neprotestovala ani prítomná pani poslankyňa Beňová,“ napísal. 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Smer-SD a koalícia dospeli k zhode! Má to však háčik

 

Podoktol, že opozičná strana to pod súčasným vedením „dotiahla až na úroveň futbalových výtržníkov a agresívnych náckov a preto sa tak k nej treba aj správať.“ „A manželke pana Blahu zo srdca prajem, aby sa o nej nikdy nikto nevyjadroval tak, ako sa jej muž (a dav, ktorý hecuje) vyjadruje o mojej partnerke,“ dodal. 

 

 

Na incident reagovala aj spomínaná europoslankyňa Monika Beňová. Zverejnila video, v ktorom sa Čaputovej ospravedlnila. „Robí sa tu teraz z toho dráma? Tak na rozdiel od vyšetrovateľky, ktorej chceli ublížiť a nazývali ju rôznymi 'menami' a nikto sa jej rovnako dodnes neospravedlnil, ja sa Vám, Zuzana Čaputová, ospravedlňujem za nadávky. Hnev a nesúhlas s Vami sa dá vyjadriť slušne,“ napísala k videu. 

 

Možno vás zaujme: AKTUALIZÁCIA: Marek Para ide do väzby!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies