VIDEO Volkswagen Slovakia pri Bratislave hľadá nových zamestnancov, je tu voľných vyše 100 pracovných miest

NETKY.SK • 8 Marec 2021, 16:36 • 2 min
VIDEO Volkswagen Slovakia pri Bratislave hľadá nových zamestnancov, je tu voľných vyše 100 pracovných miest

BRATISLAVA - Nemecká automobilka vytvára na Slovensku napriek aktuálnej situácii v súvislosti s epidémiou koronavírusu ďalšie pracovné miesta. Ako koncern informoval, pribudlo v nej vyše 100 voľných pracovných miest.

slovakia

left justify in out

"Ide o nových výrobných zamestnancov pre montáž vozidiel v bratislavskom závode," priblížila hovorkyňa spoločnosti Lucia Kovarovič Makayová.

 

 

Voľné miesta budú pribúdať 
Zvýšený dopyt po nových zamestnancoch súvisí podľa nej s dynamickým vývojom výrobného plánu podmieneným aktuálnym nárastom dopytu na svetových trhoch a z toho vyplývajúcich organizačných zmien.

 

Nové modely 

V horizonte najbližších rokov očakáva podnik v súvislosti s príchodom nových generácií modelov Volkswagen Passat a Škoda Superb vytvorenie ďalších približne dvetisíc nových pracovných miest.

 

img

 

Najdôležitejší zahraničný investor 
Volkswagen Slovakia je pilierom slovenského exportu, jedným z najväčších súkromných zamestnávateľov v krajine a spolu so svojimi zamestnancami aj najväčším prispievateľom do verejných rozpočtov. Spoločnosť preinvestovala na Slovensku od svojho vzniku už viac ako 4,5 mld. eur. Okrem vozidiel produkuje prevodovky, komponenty pre prevodovky a podvozky, ako aj zariadenia používané pri výrobe vozidiel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies