VIDEO: Vojenský veterán sa po 75 rokoch stretol so svojou láskou

NETKY.SK • 12 Jún 2019, 14:08 • 2 min
VIDEO: Vojenský veterán sa po 75 rokoch stretol so svojou láskou

Francúzska televízna stanica sprostredkovala vojnovému veteránovi dojemné stretnutie, v aké už nedúfal.

slovakia

left justify in out

Pred pár dňami sme si pripomínali 75. výročie vylodenia v Normandii. Išlo o veľkú udalosť, ktorej sa okrem lídrov štátov a kráľovských rodín zúčastnili aj vojnoví veteráni. K slávnostnému aktu bol pozvaný aj bývalý americký vojak, ktorý v II. svetovej vojne slúžil, K. T. Robbins.

 

Keď s týmto mužom v USA robili interview, ukázal štábu fotografiu ženy, istej Jeannine Ganayeovej, s ktorou prežil ľúbostný románik v časoch, keď slúžil vo Francúzsku. Zároveň vyslovil prianie, že by sa rád stretol aspoň s jej rodinou, nakoľko predpokladal, že už nežije. A tak mu televízna stanice France 2 urobila poriadne prekvapenie.

 

Štábu sa totiž Ganayeovú podarilo vypátrať. Žila v domove dôchodcov a rovnako ako Robbins mala na svoju lásku krásne spomienky. Keď televízia zorganizovala ich stretnutie po 75. rokoch, ani jedno oko neostalo suché.

 

Vtedy 18-ročná žena sa s Robbinsom stretávala len dva mesiace, pretože potom ho prevelili späť do USA. Jeho odchod bol veľmi náhly a emotívny, no ani jeden z dvojice na tieto krásne dva mesiace nikdy nezabudol. Obaja si priali a celý život dúfali, že sa ešte aspoň raz uvidia.

 

Napriek tomu, že obaja po čase vstúpili do manželstiev, mysleli na seba. „Celý čas som ťa miloval, po celú dobu, stále som ťa nosil v srdci,“ povedal pri stretnutí Robbins. „Ja tiež, stále som na neho myslela a hovorila som si, že snáď sa raz vráti,“ odpovedala Ganayeová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies