Polovica Slovákov je s Hegerom spokojná!

NETKY.SK • 3 Jún 2022, 08:14 • 2 min
Polovica Slovákov je s Hegerom spokojná!

BRATISLAVA – Vnímanie premiérskych kvalít Eduarda Hegera (OĽaNO) rozdeľuje Slovákov. Kým polovica si myslí, že je dobrým predsedom vlády, takmer rovnaká skupina to vidí opačne. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre reláciu TV JOJ Na hrane.

slovakia

left justify in out

Z 1 000 respondentov, ktorí sa medzi 10. a 16. májom zúčastnili prieskumu, si 50 percent myslí, že Heger je dobrým premiérom, 15,1 percenta je o tom presvedčených, 34,9 percenta sa k tomu prikláňa. Naopak, 46,2 percenta respondentov nevníma Hegera ako dobrého premiéra, jednoznačne negatívne ho hodnotí 26,3 percenta a skôr negatívne 19,9 percenta opýtaných.

 

img

 

V prieskume sa nevedelo, alebo nechcelo k otázke vyjadriť 3,8 percenta respondentov. Zo zozbieraných dát prieskumu ďalej vyplynulo, že pozitívnejšie vnímajú premiéra Hegera ženy, vzdelanejší ľudia, obyvatelia Trnavského, Bratislavského, Nitrianskeho a Banskobystrického kraja, občania maďarskej národnosti a voliči koalície.

 

Možno vás zaujme: Prijatie šiesteho balíka sankcií potvrdilo jednotu EÚ, vyhlásil Heger

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies