Pri streľbe v Berlíne utrpeli zranenia dvaja ľudia

NETKY.SK • 16 Marec 2023, 12:05 • 2 min
Pri streľbe v Berlíne utrpeli zranenia dvaja ľudia

BERLÍN - Nemecká polícia zadržala 28-ročného muža po streľbe v berlínskej štvrti Charlottenburg, pri ktorej utrpeli zranenia dvaja muži.

slovakia

left justify in out

K zatknutiu podozrivého došlo ešte v stredu večer, doposiaľ však nebolo jasné, či bol strelcom práve on. Pri zatknutí totiž nemal pri sebe zbraň, uviedla polícia vo štvrtkovom vyhlásení k prípadu.

 

Berlínska polícia stále pátra po ďalších podozrivých. Na základe jej doterajších poznatkov došlo pred streľbou k sporu medzi viacerými mužmi. Zranenia však utrpel aj zadržaný, tie však neboli strelného charakteru, potvrdili policajné zdroje.

 

Začalo sa vyšetrovanie pre podozrenie z nebezpečného ublíženia na tele, spresňuje DPA. Postrelené osoby vo veku 26 a 28 rokov sú naďalej hospitalizované a utrpeli zranenia v oblasti nôh, nachádzajú sa však mimo ohrozenia života. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies