Na vyčíňanie chuligánov v Trnave doplatia všetci fanúšikovia!

NETKY.SK • 21 Október 2021, 20:16 • 2 min
Na vyčíňanie chuligánov v Trnave doplatia všetci fanúšikovia!

BRATISLAVA - O treste rozhodla disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu.

slovakia

left justify in out

Správanie futbalových chuligánov počas nedeľného zápasu medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava na trnavskom Štadióne Antona Malatinského má dohru. Hovorkyňa Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Monika Jurigová pre RTVS uviedla, že disciplinárna komisia sa dohodla na opatreniach, vďaka ktorým chce takýmto udalostiam zabrániť.  

 

 

Spartak Trnava, ktorý napokon prehral kontumačne 0:3, nebude môcť mať na všetkých ligových aj pohárových stretnutiach fanúšikov. Platí to až od odvolania. "Vstup bude umožnený iba deťom do 15 rokov," ozrejmila Jurigová.

 

K téme: Slovan Bratislava vyhral kontumačne nad Spartakom Trnava

 

Komisia takisto rozhodla, že priaznivci bratislavského klubu sa nebudú môcť dočasne zúčastniť na vonkajších ligových aj pohárových zápasoch Slovana. Výnimka platí pre domácu scénu, kde si klub môže naplniť svoje sektory. 

 

img

 

Na správanie chuligánov reagovali aj politici či Únia ligových klubov (ÚLK). "Chcel by som sa ospravedlniť všetkým slušným ľuďom, rodinám a deťom na Slovensku za to, čo sa v nedeľu stalo. Máme za sebou ťažkú ranu ako futbal a ako liga, po ktorej sme museli vyvodiť dôsledky," povedal prezident ÚLK Ivan Kozák.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona