VIDEO V snímke Thor: Ragnarok sa predstaví aj jej režisér Taika Waititi

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 12:27 • 2 min
VIDEO V snímke Thor: Ragnarok sa predstaví aj jej režisér Taika Waititi

BRATISLAVA - V pripravovanom akčnom filme Thor: Ragnarok sa predstaví aj novozélandský filmár a herec Taika Waititi, ktorý novinku tiež režíroval.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný rodák z Wellingtonu stvárni kamenného obra menom Korg. Waititi to prezradil na stretnutí s novinármi v sídle filmovej spoločnosti Marvel Studios v kalifornskom Burbanku.

 

"Chceli sme zmeniť pohľad na to, aký by mal byť takýto ohromný chlapík vytvorený zo skál. Je obrovský, ale má jemnú dušu. Chceli sme, aby bol vtipný," vysvetlil filmár, ktorý má na konte snímky ako Boy (2010), Čo robíme v temnotách (2014) či Hunt for the Wilderpeople (2016). 

Thor: Ragnarok je pokračovaním snímok Thor (2011) a Thor: Temný svet (2013), ktoré vznikli na motívy komiksov z dielne spoločnosti Marvel. Titulného hrdinu opäť stvárni Chris Hemsworth, jeho nevlastného brata Lokiho si znova zahrá Tom Hiddleston a ako bohyňa smrti Hela sa predstaví Cate Blanchett.

 

Okrem nich si v snímke zahrajú aj Idris Elba, Karl Urban, Jaimie Alexander, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Tessa Thompson, Jeff Goldblum, Benedict Cumberbatch alebo Sam Neill. Slovenská distribučná premiéra je naplánovaná na 2. novembra. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies