VIDEO: Agresívny hráč dorasteneckej ligy, ktorý zaútočil na rozhodcu, bude potrestaný

NETKY.SK • 29 Október 2021, 18:03 • 2 min
VIDEO: Agresívny hráč dorasteneckej ligy, ktorý zaútočil na rozhodcu, bude potrestaný

Video, ktoré zobrazuje útok mladého futbalistu na rozhodcu, sa stalo virálnym. Na futbalovom ihrisku v obci Trhovište, po skončení futbalového zápasu dorasteneckej ligy, za prítomnosti viacerých osôb 15-ročný mladík z okresu Michalovce fyzicky napadol 22-ročného rozhodcu, ktorý bol v tom čase Východoslovenským futbalovým zväzom riadne delegovaný ako rozhodca. Ako to dopadlo?

slovakia

left justify in out

Podľa lekárskej správy mu spôsobil ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia a dobou práceneschopnosti do 7 dní. V súvislosti s uvedenou udalosťou poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie voči 15-ročnému agresorovi pre prečin výtržníctva. "Násilie na štadiónoch netolerujeme, či ide o prvú ligu, alebo dedinský futbal," vyjadrila sa polícia.

 

 

 

Mladík bol dokonca na ihrisku načierno s preukazom iného hráča. Išlo o brata vylúčeného, ktorý na zápase štartoval neoprávnene. Disciplinárna komisia VsFZ klubu udelila pokutu 250 eur "za telesné napadnutie DO (delegovanej osoby) a nedostatočnú US (usporiadateľskú službu )“.

 

 

Prečítajte si: Poslankyni Romane Tabák vyrúbili mastnú pokutu za kúpanie sa v horskom potoku

 

„S oboma hráčmi sme sa už rozlúčili. Oznámili sme im, že za Trhovište si už nikdy nezahrajú. Vzhľadom na to, že pochádzajú z rómskej komunity, sme sa ich snažili začleniť do kolektívu, aby sa venovali niečomu zmysluplnému. A potom sa vám takto odvďačia,“ vyjadril sa k incidentu predseda domáceho klubu TJ FK Družstevník Trhovište Vladimír Koba pre noviny.sk.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies