VIDEO V pokračovaní Deadpoola si superhrdinku zahrá herečka Zazie Beetz

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 14:03 • 2 min
VIDEO V pokračovaní Deadpoola si superhrdinku zahrá herečka Zazie Beetz

BRATISLAVA - Americká herečka Zazie Beetz sa predstaví v pripravovanom pokračovaní akčnej snímky Deadpool (2016).

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý stvárňuje titulného hrdinu. Ako prezradil, rodáčka z nemeckého Berlína si v novinke s názvom Deadpool 2 zahrá superhrdinku menom Domino. 

Film Deadpool, ktorý vznikol na motívy komiksov z dielne spoločnosti Marvel, priniesol príbeh o bývalom žoldnierovi Wadeovi Wilsonovi. Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. V snímke zo sveta X-Menov si okrem Ryana Reynoldsa zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller. Scenár pre nový film napísali Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí stoja aj za príbehom prvej snímky. Réžie prvej časti sa ujal Tim Miller, ktorý mal mať pôvodne na starosti aj jej pokračovanie. Od projektu však odstúpil a nahradil ho David Leitch. Deadpool 2 by sa mal dostať do amerických kín 2. marca 2018. 

Zazie Beetz môže byť divákom a diváčkam známa predovšetkým ako Van zo seriálu Atlanta (2016). Okrem toho sa predstavila v komédii Applesauce (2015), dráme Wolves (2016), minisérii Margot vs. Lily (2016) či seriáli Easy (2016). 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies