VIDEO Toto sa deje v Európe: Moslimský kazateľ kričí po policajtovi, že sa ho nebojí

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 15:34 • 2 min
VIDEO Toto sa deje v Európe: Moslimský kazateľ kričí po policajtovi, že sa ho nebojí

BIRMINGHAM – Moslimov sú v Európe tisíce a ich správanie je znepokujujúce, pretože si dovoľujú stále viac. Dôkazom o tom je aj incident, ktorý sa odohral v britskom meste Birminghame.

slovakia

left justify in out

Pouličný islamský kazateľ začal nahnevane kričať na policajta, ktorý prišiel prešetriť na neho podanú sťažnosť.

 

Moslim policajtovi začal vysvetľovať, že je v tom nevinne a začal kričať na ženu, ktorá stála vedľa, že je jeho svedok. Kazateľ sa začne správať agresívne, aj napriek tomu, že policajt je pokojný. „Myslíš, že sa ťa bojím?“ kričí na policajta.

 

Rozzúrený moslim však ešte zvýši hlas a začne kričať na policajta: "Máme slobodu prejavu! Nie sme teroristi a nie sme ani samovražední atentátnici, zahoď svoj televízor do koša. Toto je slobodná krajina a my môžeme na verejnosti slobodne rozprávať!"

 

Policajt to po niekoľkých napomenutiach vzdá a vydá sa na odchod, ale kazateľ začne na neho ešte kričať: „Choď nájsť nejakých zločincov!“

 

Keď ho policajt opäť požiada, aby sa správal slušne, kazateľ sa postaví priamo pred neho a zakričí mu „Alláhu akbar“ priamo do tváre.

 

Policajt nakoniec celú situáciu uzavrie: „Tento muž má právo tu stáť, aj kričať. Môže aj urážať. Keď sa však dopustí trestného činu voči verejnému poriadku, bude zatknutý."

 

Smutné na celom incidente je, že prítomní ľudia stoja za kazateľom a policajta vyprevadili potleskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies