VIDEO Tento muž mohol mať pred pár rokmi každú Slovenku, na ktorú sa pozrel

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 18:14 • 2 min
VIDEO Tento muž mohol mať pred pár rokmi každú Slovenku, na ktorú sa pozrel

BRATISLAVA – Pred pár rokmi mu pri nohách ležali všetky Slovenky! Dokonca randil aj s Mariannou Ďurianovou (38). Teraz by so svojím výzorom asi nezabodoval!

slovakia

left justify in out

Americký miliardár s gréckymi koreňmi Eric Assimakopoulos pôsobil dlhé roky na Slovensku. Jeho meno sa spájalo s hotelmi Carlton a Park Inn (bývalý hotel Danube) a s hokejovým klubom HC Slovan Bratislava. Po meste musel chodiť s ochrankou a dokonca randil aj so známou moderátorkou Mariannou Ďurianovou.

 

img

 

Dnes má Assimakopoulos 44 rokov, tri deti z toho dve s manželkou Adrianou Laukovou z Lučenca. Ženy po celom Slovensku za ním šaleli. Jeho grécky pôvod a kopa peňazí boli pre ne ako magnet. Teraz by ich už tak nepriťahoval. Pribral totiž niekoľko kilogramov.

 

Nedávno sa objavil v americkej televízii CNBC, kde ako zakladateľ a riaditeľ spoločnosti Revetas Capital rozprával o investovaní do pozemkov a nehnuteľností v strednej Európe.

 

 

 

 

Povráva sa, že grécky milionár odišiel zo Slovenska, kvôli dlhom. Momentálne nevlastní ani Park Inn hotel, ani Carlton a nemá podiel ani v HC Slovan.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies