VIDEO Šofér vyrábal ohňostroj za jazdy, ignoroval aj policajtov

NETKY.SK • 2 Február 2018, 11:05 • 2 min
VIDEO Šofér vyrábal ohňostroj za jazdy, ignoroval aj policajtov

Austrálski policajti zverejnili včera zaujímavé video, na ktorom vodič pick-upu vyrábal po ceste ohňovú šou, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani na Silvestra. Na jeho prívesnom vozíku totiž chýbali kolesá...

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral ešte 18. januára na diaľnici neďaleko austrálskeho mesta Miriam Vale, píše server Noviky.cz. Policajtov upozornili, že miestom prechádza vozidlo s prívesom, z ktorého lietajú iskry. 

 

Na videu je vidieť, že iskry a plamene sa tiahli po celej diaľnici. Keď ho policajti stretli, otočili sa a začali ho prenasledovať. Vodič ich však ignoroval a pokračoval v jazde.

 

Podľa polície bol príves bez kolies a 49-ročný vodič s ním po diaľnici prešiel zhruba 20 kilometrov a až potom zastavil pri krajnici. Popri ceste stihol spôsobiť niekoľko menších požiarov krovín.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies