VIDEO Slovenský majster sa lúči s Ligou majstrov už v prvom predkole

NETKY.SK • 18 Júl 2019, 10:31 • 2 min
VIDEO Slovenský majster sa lúči s Ligou majstrov už v prvom predkole

NIKŠIC - Včerajší večer patril odvetám v prvom predkole Ligy majstrov. Slovenské zastúpenie v súťaži mal náš majster ŠK Slovan Bratislava, ktorý po nie veľmi presvedčivom výkone v domácom prostredí len remizoval s FK Sutjeska Nikšič 1:1. V Čiernej Hore tak musel naplno ukázať svoju silu.

slovakia

left justify in out

Prvý zápas na Tehelnom poli skončil nerozhodne 1:1, a to znamenalo, že Slovan musel v odvete skórovať. Tréner Slovana Martin Ševela urobil oproti prvému zápasu štyri zmeny v zostave. Mitcha Apaua na kraji obrany nahradil Jurij Medveděv, na ihrisku sa od začiatku predstavili Joeri de Kamps, Dávid Holman a Erik Daniel. Nahradili Alexandara Čavriča, Dejana Dražiča a Rataa. 

 

img

 

Po bezgólovom prvom polčase sa Slovanu predsa len podarilo v 49. minúteotvoriť skóre zápasu, keď center Mohu pretlačil do siete Andraž Šporar. Domáci trénera Nikola Rakojevič v závere prestriedal a jeho tím sa nadýchol k náporu. V nadstavenom čase sa zopakoval scenár z prvého zápasu, keď Aleksandar Šofranac vyrovnal. O postupujúcom napokon rozhodol jedenástkový rozstrel, v ktorom domáci uspeli v pomere 3:2. Za Slovan boli úspešní len Ratao a Abena.

 

 

"Belasí" sa však s pohárovou Európou nelúčia, o týždeň sa stretnú v 2. predkole Európskej ligy s kosovským tímom KF Feronikeli. Prvý zápas sa bude hrať 25. júla na Tehelnom poli, odveta je na programe 1. augusta na štadióne Rexhepa Rexhepiho.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back Home 👏 #Feronikeli #ForcaNikli #Training

Príspevok, ktorý zdieľa KF Feronikeli (@kf.feronikeli),

 

"V prvom polčase sme si vytvorili šance, do druhého dejstva sme chceli vstúpiť aktívne, čo sa nám aj podarilo a otvorili sme skóre. Následne sme ešte trafili žrď," povedal pre klubový web Ševela. "Situácie ako tie v posledných sekundách sú aj o individuálnej zodpovednosti, v takých chvíľach je potrebná maximálna koncentrácia, nesmie sa stať, že hráč takto skóruje," skonštatoval Ševela. 

 

img

 

FK Sutjeska Nikšič - ŠK Slovan Bratislava 1:1 (0:0), 3:2 na 11 m

Góly: 90.+3 Šofranac - 49. Šporar. 

/prvý zápas 1:1, Nikšič postúpil do 2. predkola/

Sutjeska: Giljen - Ciger, Nedič, Šofranac, Bulatovič - Kojaševič, Četkovič (74. Nikolič), Erakovič - Jankovič (115. Bubanja) - Markovič (86. Osmajič), Vučič (69. Vlaisavljevič)

Slovan: Greif - Medveděv, Bajrič, Božikov, Suchockij – de Kamps (86. Dražič), Ljubičič (106. Ratao) – Daniel (46. Čavrič), Holman (71. Abena), Moha – Šporar

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies