VIDEO Najhranejšia pieseň v Británii: Rita Ora zbiera úspechy s piesňou Your Song

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 09:10 • 2 min
VIDEO Najhranejšia pieseň v Británii: Rita Ora zbiera úspechy s piesňou Your Song

BRATISLAVA - Speváčka Rita Ora má momentálne najhranejšiu skladbu v Anglicku. Jej pieseň Your Song je zároveň podľa aktuálneho singlového rebríčka siedmou najžiadanejšou na Ostrovoch.

slovakia

left justify in out

Rita Ora na čele prehľadu najhranejších skladieb vo Veľkej Británii strieda kolaboráciu Despacito, s ktorou dlho kraľovali Luis Fonsi, Justin Bieber a Daddy Yankee. Novinke, na ktorej Rita Ora spolupracovala s Edom Sheeranom, sa darí aj za oceánom, kde sa len tesne nedostala do Radio Top 40. V Austrálii už sa dostala do desiatky najlepších.

 

Súčet prehratí nového singla na hlavných audio platformách - čiže Spotify, Apple a Deezer, prekonal hranicu 100 miliónov. Deväť miliónov zhliadnutí nazbieral videoklip na YouTube, oficiálne lyric video už dosiahlo viac ako 19 miliónov.

 

Rita Ora (rodená Rita Sahatciu, * 26. 11. 1990, Priština, dnešné Kosovo), speváčka, skladateľka aj herečka súťažila v roku 2009 v speváckej súťaži BBC, Eurovision: Your Country Needs You o účasť na Eurovision Song Contest. V auguste 2012 vydala debutový album s názvom Ora, ktorý sa dostal v rebríčku na prvú pozíciu.

 

V anglickom singlovom TOP 40 rebríčku mala sedem skladieb, tri z nich sa dostali na prvé miesto. V roku 2015 bola porotkyňou v dvanástej sérii The X Factor.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies