Na novoročnom hudobnom festivale zatkli 85 ľudí

NETKY.SK • 2 Január 2022, 12:00 • 2 min
Na novoročnom hudobnom festivale zatkli 85 ľudí

SYDNEY - Na podujatí, ktoré sa konalo v sobotu v mestskom Victoria Parku v centre Sydney, sa podľa odhadov zúčastnilo zhruba 11 980 ľudí.

slovakia

left justify in out

Austrálska polícia tam zatkla 85 ľudí a obvinila ich z trestných činov súvisiacich s drogami. Informovala o tom v nedeľu polícia štátu Nový Južný Wales, kde sa mesto nachádza. Polícia podľa tlačovej agentúry DPA spresnila, že zatýkanie bolo výsledkom operácie na hudobnom festivale Field Day 2022, zameranej na asociálne správanie a trestné činy súvisiace s alkoholom a užívaním ilegálnych drog.

 

 

Polícia zadržala počas operácie rôzne drogy, vrátane extázy, ketamínu, húb, LSD, kokaínu a marihuany. Väčšinu zatknutých obvinili z prechovávania drog, pričom dvoch ľudí obvinili z ich dodávania. 

 

Prečítajte si tiež: Hasiči a zdravotníci sa počas Silvestra nezastavili. Riešili pyrotechniku aj opité deti

 

U 22-ročného muža našli 50 tabletiek extázy (MDMA), informovala polícia. Dodala, že muž údajne zápasil s políciou, keď ho prehľadávala, a jednému policajtovi tak spôsobil menej vážne zranenia. Muža obvinili z dodávania zakázaných drog, z napadnutia policajtov a kladenia odporu pri zatýkaní.

 

 

Možno vás zaujme: VIDEO: New York má nového starostu. Prísahu zložil na Times Square

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies