VIDEO: Pavol Čekan sfúkol europoslanca Milana Uhríka. Ohrozil jeho rodinu!

NETKY.SK • 8 Jún 2022, 09:51 • 2 min
VIDEO: Pavol Čekan sfúkol europoslanca Milana Uhríka. Ohrozil jeho rodinu!

BRATISLAVA - Slovenský vedec zverejnil video, v ktorom sa vyjadril ku klamstvám lídra Republiky týkajúcich sa firmy MultiplexDX a jeho samotného.

slovakia

left justify in out

„Europoslanec Milan Uhrík ešte minulý rok klamal, že MultiplexDX vylieva zisky do USA a označil ma za biznismena s ľudským zdravím a strachom. Len kvôli lajkom na Facebooku ste si zo mňa urobili ideového nepriateľa. Uvedomujete si, že ste potenciálne ohrozili mňa a moju rodinu, poškodili dobré meno nášho tímu?“ vyjadril sa vedec, ktorému dal nedávno za pravdu aj súd v Nitre.

 

 

Upozornil, že klamstvo a burcovanie k nenávisti sa nesmú stať bežnou súčasťou verejného priestoru a má zmysel proti tomu bojovať.

 

V príspevku sa spýtal Uhríka, či v sebe nájde slušnosť a ospravedlní sa. Zároveň si odpovedal, že od takéhoto človeka ospravedlnenie zrejme nepríde a takisto neočakáva, že by svojim 120-tisíc fanúšikom na Facebooku povedal pravdu.

 

img

 

„Pánom ako Uhrík chcem odkázať len jedno. Táto krajina a spoločnosť ešte nie je vaša a verím, že ani nikdy nebude. Na Slovensku žijú slušní ľudia, ktorí nedovolia, aby sa vaše pohŕdanie faktami a podnecovanie k nenávisti stali štandardom,“ uzavrel.

 

Prečítajte si tiež: Musíme si vyrábať viac svojich potravín, vyhlásilo KDH



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies