VIDEO Ódy módy v Trenčíne boli výnimočným módnym zážitkom

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 17:45 • 2 min
VIDEO Ódy módy v Trenčíne boli výnimočným módnym zážitkom

TRENČÍN - Na výstavisku EXPO CENTER sa 21. júna na unikátnej prehliadke Ódy módy 2018 stretli najúspešnejší absolventi odevného dizajnu na miestnej Strednej umeleckej škole.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pri západe slnka svoje kolekcie predstavil výnimočný výber dizajnérov i študentov, ktorí dokázali, že Trenčín sa stále môže pýšiť prívlastkom Mesto módy. 

 

Už po štvrtýkrát sa predstavili módni návrhári - absolventi umeleckej školy. Tento rok sa však prehliadka nekonala na nádvorí hradu ale na výstavisku EXPO CENTER. 

 

Tento rok pozvanie prijali: Lukáš Kimlička, Marcel Holubec, Veronika Lokajíčková, Monika Laceková, Veronika Kostková, Lýdia Poulová Masárová, Petra Pršová a Jana Ľuptáková.

 

Takisto uvidíte kolekcie mladých dizajnérov, ktorí opustili školu len nedávno a už žnú úspechy vo svete módy doma aj v zahraničí: Dominika Kozáková, Boris Kráľ, Tatiana Ďurkovová, Lucia Sládečková, Valéria Kršiaková a Paulína Bartošová.

 

Podujatie Ódy módy v Trenčíne dokázalo, že Mesto módy dokáže vyprodukovať niekoľko generácií kvalitných a talentovaných tvorkýň a tvorcov a zaslúži si výnimočné miesto na módnej mape Slovenska. Iným módnym podujatiam tiež ukázalo, ako úspešne sa dá podporiť slovenská móda, a to i bez veľkých rozpočtov či zástupov známych tvárí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies