VIDEO „Nech žije láska, priateľstvo a krásne ženy," hovorí Jozef Oklamčák. Aký úspech sa mu podaril?

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 14:50 • 2 min
VIDEO „Nech žije láska, priateľstvo a krásne ženy," hovorí Jozef Oklamčák. Aký úspech sa mu podaril?

Známy odborník na ženskú krásu má za sebou nový úspech. Všetko začalo pozvaním na súťaž Miss do Maďarska.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jozef Oklamčák sedel už v mnohých porotách súťaží Miss. Podieľal sa i na výbere našej I. vicemiss Sylvie Šulíkovej, ktorá získala korunku minulý rok a tento rok bude reprezentovať našu krajinu na svetovej súťaži Miss Intercontinental 2022 v Egypte. Odborník na ženskú krásu však prijal aj pozvanie do susedného Maďarska, kde rozhodoval o víťazke, ktorá bude na súťaži v Egypte konkurovať našej Sylvii Šulíkovej.

 

Musím k tomu povedať, že to bola 5-hodinová show, kde vystúpilo mnoho známych maďarských hudobníkov a víťazku sme spoznali o polnoci. A ste prví, ktorým chcem dať vedieť, že televízny záznam z finále si môžete pozrieť v maďarskej TV2, 27. augusta o 22.00," napísal Jozef Oklamčák na sociálnej sieti. 

 

Prečítajte si aj: Prečo odišiel Noro Mészároš z TV Senzi?

 

img

 

Jozef Oklamčák sa tešil aj z víťazky.

„Ako už viete, z predchádzajúcich príspevkov, prijal som pozvanie do poroty na národnú súťaž krásy v Maďarsku, kde sa vyberala kandidátka na svetovú súťaž Miss Intercontinental 2022. A zvíťazila moja favoritka Patrícia Perger, ktorá mi bola sympatická už od osobných pohovorov," uviedol Jozef Oklamčák. 

 

img

 

Majiteľ úspešnej modelingovej agentúry OKLAMČÁK PRODUCTION nielenže pomáhal vyberať víťazku u našich južných susedov, s  organizátorom maďarskej Miss sa tiež dohodol na spolupráci s tým, že bude delegovať krásky na svetovú súťaž.
 

 

Čo dodať na záver? Snáď len pekné heslo od Jozefa Oklamčáka, ktorý je známy nielen citom pre ženskú krásu, ale i pre svoju lásku k červenej farbe: Nech žije RED, nech žije láska, nech žije priateľstvo. Nech žijú krásne a sympatické ženy. Lebo mužom sa bez nich ťažko žije."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies