VIDEO Na festivale Comic-Cone predstavili tajné pokračovanie snímky Blair Witch

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 14:28 • 2 min
VIDEO Na festivale Comic-Cone predstavili tajné pokračovanie snímky Blair Witch

BRATISLAVA - Americký režisér Adam Wingard a scenárista Simon Barrett predstavili cez víkend na festivale Comic-Con v San Diegu pokračovanie populárnej hororovej snímky Záhada Blair Witch (1999), na ktorom tajne pracovali.

slovakia

left justify in out

Novinka, ktorú tvorcovia najprv prezentovali ako The Woods, sa nazýva Blair Witch a do amerických kín sa dostane 16. septembra. "Blair Witch je celé o záhadách. Myslím, že spôsob, akým tomu robíme reklamu, sa nesie v takom duchu," uviedol spomínaný Wingard pre agentúru Reuters.


Blair Witch bude nadväzovať na udalosti z prvého filmu, v ktorom sa v lese v Marylande stratia traja študenti nakrúcajúci dokument o miestnej legende Blair Witch. Jediné čo po ich zmiznutí zostalo, bol desivý materiál, ktorý nakrútili. Novinka sleduje brata stratenej študentky, ktorý sa tam s kamarátmi vyberie hľadať svoju sestru. Skupina mladých ľudí sa však v lese stratí.

 

"V mnohých veciach sme pozmenili mytológiu, aby sme viac-menej predstavili nové prvky a nové nápady," povedal o projekte Barrett. Na titule štúdia Lionsgate sa okrem neho a Wingarda podieľali tvorcovia Záhady Blair Witch Eduardo Sánchez, Daniel Myrick a Gregg Hale, ktorí sú jeho výkonnými producentmi. Do série Blair Witch patrí aj snímka Záhada Blair Witch 2 z roku 2000, ktorá však nezaznamenala pozitívne ohlasy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies