REPORTÁŽ: Miss Slovensko Sophia Hrivňáková v exkluzívnom rozhovore pre Netky: „Nie sme vychudnuté, ale vyšportované“!

NETKY.SK • 22 August 2021, 10:50 • 2 min
REPORTÁŽ: Miss Slovensko Sophia Hrivňáková v exkluzívnom rozhovore pre Netky: „Nie sme vychudnuté, ale vyšportované“!

Čerstvou držiteľkou titulu Miss Slovensko 2021 je Sophia Hrivňáková, ktorá pochádza z Banskej Štiavnice. Má 21 rokov a meno dostala po legendárnej herečke Sophii Lorenovej. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila preto, že na sebe rada pracuje a posúva sa vpred. Exkluzívne Netkám ukázala svoj nový byt, ktorý získala ako cenu v súťaži. V rozhovore prezradila, prečo sa rozhodla pre štúdium farmácie, či má partnera a dokonca reagovala na kritiku súťaže Miss.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Dvadsiaty šiesty ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko vyvrcholil galavečerom, ktorý bol plný krásnych žien, úžasných modelov a skvelých speváckych vystúpení. Dvanástka finalistiek sa predstavila v štyroch módnych prehliadkach a vo voľnej disciplíne. Porota na čele s riaditeľom súťaže Michaelom Kováčikom rozhodla o víťazkách. Kráľovnou krásy pre rok 2021 sa stala rodáčka z Banskej Štiavnice Sophia Hrivňáková. 

 

img

 

„Víťazstvom v súťaži sa mi splnil sen. A splnil sa aj mojej mame, ktorá už odmalička vravela, aby som sa prihlásila na miss, keď budem mať 18 rokov. Na súťaž som sa prihlásila sama, ale prvotný impulz mi dali moje sestry. Počas celej súťaže som mala výbornú náladu a semifinále aj finále som si veľmi užila. Na pódiu bola skvelá energia,“ prezradila Sophia

 

img

 

Krásna Sophia študuje v Bratislave farmáciu. Od malička sa venuje tancu, ktorý ju udržiava vo forme. Vo voľnom čase rada kreatívne líči, zatiaľ najmä seba a svoje sestry. Rada na sebe pracuje a posúva sa vpred. A práve súťaž Miss Slovensko jej prišla ako vhodná výzva, na ktorú je pripravená. S kritikou súťaže od komičky Simony Salátovej nesúhlasí. Salátová tvrdila, že finalistky sú vychudnuté.

 

img

 

„Pozerala som si finálový večer potom ešte z televízneho archívu vrátane promenády v plavkách. A prvé, čo mi napadlo, bolo, že sme celkom dobre vyšportované. Takže si myslím, že táto kritika nie je k veci,“ hovorí Sophia.

 

img

 

Víťazka 26. ročníka súťaže získala okrem titulu najkrajšej Slovenky a účasti na Miss World 2021 aj 25 ďalších cien. K tým hlavným patria prenájom auta na jeden rok, exkluzívna dovolenka pre dve osoby do Ománu a kompletne zariadený trojizbový byt na jeden rok, ktorý ukázala exkluzívne Netkám. Pozrite si ho spolu s rozhovorom v našej reportáži.   




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies