VIDEO Meghan má za sebou prvý kráľovský trapas: Toto sa jej podarilo!

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 08:55 • 2 min
VIDEO Meghan má za sebou prvý kráľovský trapas: Toto sa jej podarilo!

Meghan prvýkrát doprevádzala kráľovnú, nešlo to však stopercentne.

slovakia

left justify in out

Meghan Markle, ako novopečená vojvodkyňa zo Sussexu, ešte nemá veľa skúseností z oblasti tradičného fungovania kráľovskej rodiny. Napriek tomu sa jej dostalo veľkej pocty a bola pozvaná, aby sprevádzala kráľovnú Alžbetu pri jej oficiálnej ceste do grófstva Cheshire, kde mal za ich prítomnosti byť slávnostne otvorený nový most.

 

Z Londýna sa na miesto vypravili špeciálnym vlakom. Zdá sa, že dámy si dobre rozumejú. Dokazujú to fotografie, kde je evidentné, že kráľovná sa dobre zabáva, nakoľko sa na mnohých doslova chichoce. Zlom však nastal vtedy, keď sa skončili oficiality a Meghan s kráľovnou mali nastúpiť do pripraveného auta.

 

Manželka princa Harryho totiž zneistela. Chcela kráľovnú pustiť do auta ako prvú, tá však nereagovala a stála. Musela sa jej preto opýtať, kto má prednosť a až následne nastúpila. Potom si vedľa nej sadla kráľovná.

 

Odborník na kráľovskú etiketu uvádza, že po správnosti by Alžbeta II. mala sedieť vždy za šoférom. „V tomto prípade to však nenariaďuje protokol. Ide len o silu zvyku. Protokol totiž hovorí, že najdôležitejšia osoba sedí v aute diagonálne za vodičom. Kráľovná však vždy uprednostňuje sedieť priamo za osobou, ktorá šoféruje,“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies