GAMING Farebné kryty pre hernú konzolu PS5 a rozdávanie herných darčekov

NETKY.SK • 18 December 2021, 13:00 • 2 min
GAMING Farebné kryty pre hernú konzolu PS5 a rozdávanie herných darčekov

Herná konzola PlayStation 5 a ovládač DualSense sa nám predstavili v novom farebnom prevedení. Na Nintendo Switch prichádza starší titul z éry Nintendo 64. Rozdávanie hier v distribučných herných obchodoch je v plnom prúde. PUBG prechádza na F2P. Nový herný obsah pre hernú sériu Assassins Creed.

slovakia

left justify in out

Tri nové farebné prevedenia prichádzajú pre herný ovládač DualSense. K dvojici existujúcich farieb Cosmic Red a Midnight Black sa po novom pridávajú Nova Pink, Starlight Blue a Galactic Purple.


Rovnako aj herná konzola PlayStation 5 získava farebnú kombináciu vymeniteľných krytov. Všetky spomínané farebné prevedenia herného ovládača DualSense budú farebne ladiť k vymeniteľným krytom. Tie sú ľahko odnímateľné a dostupné ako pre PlayStation 5 s Blu-ray mechanikou a rovnako aj pre verziu digitálnej edície hernej konzoly.

 

 

Všetky farebné varianty herného ovládača DualSense budú globálne dostupné v januári 2022. Tento dátum je totožný aj pre dve farebné varianty Midnight Black a Cosmic Red, no odlišujú sa regionálnou dostupnosťou. Slovensko nie je na zozname dostupných krajín. Ďalšie krajiny a rovnako aj zvyšok farebných krytov pre hernú konzolu PlayStation 5 budú postupne rozširovať dostupnosť v priebehu prvej polovice roka 2022.

 

 

9# Rýchle herné novinky

 

Herná spoločnosť Nintendo na sociálnej sieti oznámila staro-nový príchod herného titulu na hernú konzolu Nintendo Switch. Banjo-Kazooie je legendárny hit z Nintendo 64 éry hernej konzoly. Hra bude dostupná pre majiteľov predplatnej služby Nintendo Switch Online v januári 2022.

Zdroj: Twitter

 

Hry ako darčeky poskytujú niektoré distribučné herné platformy. Epic Games Store začal od 16.12. ponúkať tajuplné hry, ktoré sú zabalené do vianočného balenia. Zľavy a hry rozdáva aj distribučná herná platforma GOG podľa nastaveného adventného okienka. Rozbaliť a aktivovať do digitálnej knižnice si ich môžete len v určitý deň pretrvávania.

Zdroj: Epic Games Store/ GOG

 

Známa battle royale hra PUBG: BATTLEGROUNDS mení svoj model na Free-To-Play. Hráči so zakúpenou hrou získajú za predchádzajúcu podporu bonusový herný balík: SPECIAL COMMEMORATIVE PACK. K bonusom patrí BATTLEGROUNDS Plus, legendárne skiny, predmety a ďalšie herné doplnky do hry.

Zdroj: battlegrounds.pubg.com

 

Nový crossover herný obsah získavajú dva tituly zo série Assassins Creed. Príbehovo rozširujúci update je dostupný zdarma. Assassin’s Creed Odyssey získal herný obsah s názvom Those Who Are Treasured. Najnovší Assassin’s Creed Valhalla získa herný obsah A Fated Encounter. Rozširujúce príbehy sú dostupné od 14. decembra 2021.

Zdroj: Ubisoft

 

Možno vás zaujme: PC HRY PlayStation 5 oslavuje narodeniny a štátny sviatok 17.11. oslavujeme aj hernými zľavami



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies