VIDEO Mayweather sa pochválil automobilovou kolekciou

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 18:15 • 2 min
VIDEO Mayweather sa pochválil automobilovou kolekciou

LAS VEGAS - Osobný vodič amerického profesionálneho boxera Floyda Mayweathera má každý deň neľahkú úlohu - musí odhadnúť, ktorý kúsok zo svojej multimiliónovej garáže si "Money" želá.

slovakia

left justify in out

Štvorkolesová kolekcia 38-ročného pästiara obsahuje hneď trikrát slávne Bugatti Veyron rôznych farebných prevedení, nechýbajú ani ďalšie luxusné značky, akými sú napríklad Ferrari či Rolls-Royce.

 

"Nikdy neviete, na aký automobil má práve chuť. Každý by chcel prísť na to, podľa čoho si vyberá, ale je to nemožné," povedal smutne na oficiálnom YouTube kanáli Mayweather Promotions šofér Bruce "The Driver" Miller. 

 

 

Floyd Mayweather si vedel zariadiť aj bývanie. V areáli súkromného golfového klubu Southern Highlands v Las Vegas vlastní dom s rozlohou vyše 2-tisíc metrov štvorcových, ktorého súčasťou je päť spální či sedem kúpeľní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies