Ronaldo má ponuku zo Saudskej Arábie, zarobiť by mohol 250 miliónov

NETKY.SK • 15 Júl 2022, 09:45 • 2 min
Ronaldo má ponuku zo Saudskej Arábie, zarobiť by mohol 250 miliónov

Hoci by portugalský futbalista Cristiano Ronaldo chcel v budúcej sezóne hrať v prestížnej Lige majstrov, zrejme bude mať o čom premýšľať. Dostal totiž mimoriadne lukratívnu ponuku od nemenovaného klubu zo Saudskej Arábie.

slovakia

left justify in out

Ronaldo by v prípade exotického prestupu zarobil za dve sezóny celkovo 250 miliónov eur, pričom jeho súčasný zamestnávateľ Manchester United by obdržal čiastku vo výške 30 miliónov.

 

 

Tridsaťsedemročný kanonier podľa informácií magazínu The Times informoval vedenie United, aby mu nebránilo v odchode. Situáciu pozorne monitoruje nový majiteľ londýnskej Chelsea Todd Boehly, ktorý by sa chcel uviesť veľkým podpisom a o príchod portugalského futbalistu má eminentný záujem. Američan sa už dokonca údajne stretol s agentom Jorgem Mendesom, aby prebrali možný prestup.

 

Situácia je však zamotanejšia, než sa zdá, pretože nový kormidelník Červených diablov Erik ten Hag sa nechal počuť, že s Ronaldom v budúcej sezóne počíta. „Nepovedal mi, že chce odísť, dozvedel som sa tom z médií. Čo k tomu dodať? Cristiano nie je na predaj. Je súčasťou našich plánov a spoločne chceme uspieť. S Ronaldom som sa bavil. Obsah rozhovoru ostane len medzi nami. Môžem ale potvrdiť, že sme sa dobre porozprávali.“

 

 

Špekulácie o Ronaldovom odchode zosilneli po tom, ako s mužstvom neodletel na letnú prípravu do Thajska. „Nie je s nami kvôli osobným záležitostiam. V novej sezóne s ním počítame, tak to jednoducho je. Teším sa na spoluprácu s ním,“ vyjadril sa ten Hag.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies