VIDEO Krutá pomsta: Okradnutá žena originálne strestala pouličného zlodeja

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Krutá pomsta: Okradnutá žena originálne strestala pouličného zlodeja

BOGOTA – Pouliční zlodeji sú málokedy potrestaní za zlo, ktoré páchajú a častokrát sa ich nepodarí ani chytiť. V kolumbijskej Bogote sa však odohrala unikátna situácia, kde lotor dostal, čo si zaslúžil.

slovakia

left justify in out

Muž ozbrojený nožom na ulici prepadol neznámu ženu a zobral jej kabelku s vecami a cennosťami. Vybral si však „zlú“ obeť. Nebojácna žena ho dohnala a spolu s jej kamarátmi sa jej ho podarilo odzbrojiť.

 

Zobrala si svoj ukradnutý majetok späť a muža zasypala zlostným krikom, pričom ho držala a šklbala za vlasy. Nemienila ho len tak nechať odísť, donútila ho aby si kľakol a ospravedlnil sa. Po chvíli začala zlodeja nútiť aby sa vyzliekol donaha.

 

Zlodej si neochotne vyzliekol tričko a po ďalšom zúrivom kriku aj nohavice. Žena však trvala na tom, aby zo seba sňal aj spodné prádlo. Tu vzdoroval trochu dlhšie, no napokon sa nahnevanej žene podvolil a zahanbený stál v strede ulice úplne nahý.

 

Priatelia okradnutej ženy pozbierali všetky kusy jeho oblečenia, aby si ich nemohol zobrať a nevyhol sa tak poníženiu. Žena napokon muža ešte niekoľkokrát kopla a nechala ho bežať preč. Video bolo zverejnené na Live Leak a videlo ho už vyše 20 000 ľudí.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies