VIDEO Keita prvýkrát v role outsidera? "Hovoril som si, čo ten deb*l robí, vôbec sa nevie biť ..."

NETKY.SK • 25 Júl 2023, 10:00 • 2 min
VIDEO Keita prvýkrát v role outsidera? "Hovoril som si, čo ten deb*l robí, vôbec sa nevie biť ..."

Súboj medzi neporazeným Losene Keitom a Matém Sanikidzem sa už v Oktagon MMA mal konať skôr.

slovakia

left justify in out

Zraneného Sanikidzeho naposledy nahradil Jakub Tichota, ktorý rovnako ako desať bojovníkov pred ním nezastavil nezdolaného šampióna ľahkej váhy Keitu, ktorý sa stal aj dočasným šampiónom perovej váhy. Tichotu porazil aj Sanikidze, ktorý s českým borcom bojoval o voľný titul spomínanej váhy a práve ten chce teraz získať belgický „Black Panther“.


„Keď ma Oktagon prvýkrát zavolal, povedal mi, že budem bojovať pred 11-tisíc divákmi. Nikdy som pred toľkými fanúšikmi nebojoval,“ konštatoval Keita, ktorý sa tentoraz pokúsi poraziť šampióna perovej váhy. 

"Pred siedmimi mesiacmi som sa stal otcom a zmenilo mi to život. Príprava šla podľa plánu. Predtým som mal zranenie ramena. Chcem Keitu poriadne zriadiť pred očami všetkých. To zranenie bolo treba poriadne vyliečiť. Videl som jeho bitku s Tichotom. Hovoril som si, čo to ten deb*l robí? Vôbec sa nevie biť. Rýchle rany a to je všetko,“ konštatoval Sanikidze.


„Prvý sa hral s photoshopom a potom nechcel nastúpiť. Zranenie nafingoval, bál sa ma. Ľudia si moje zápasy pamätajú. Tichotu som si podal v každej sekunde, mám bonus za výkon večera. Všetko za svoj box, takže som rád, že som „len boxer“. Pripravujem sa na ako na každý zápas, idem do vojny. Vníma sa ako outsider a musím ho poraziť,“ odpovedal Keita.


Súboj o titul perovej váhy si môžete užiť už 29.7.2023 na pražskej Štvanici. PPV k dispozícii na kvalitnej platforme Oktagon.tv. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Róbert Kmeťo, Foto: FB OKTAGON MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies