Fight Night Challenge 6 prichádza so zmenami: Turnaj sa posúva o pár dní, oznámený je aj nový zápas bojových ikôn!

NETKY.SK • 5 Marec 2024, 10:40 • 2 min
Fight Night Challenge 6 prichádza so zmenami: Turnaj sa posúva o pár dní, oznámený je aj nový zápas bojových ikôn!

Jedinečná organizácia Fight Night Challenge pripravila pre fanúšikov už šiesty nezabudnuteľný športový event, na ktorom nebudú chýbať známe mená ako Frayer Flexking, Strýco Filip, Fučo či boxerský šampión Erik Tlkanec, ktorého preveria v netradičnom súboji traja oponenti. Z pôvodného termínu 6.4. sa turnaj presúva o pár dní neskôr na dátum 20.4.2024.

slovakia

left justify in out

FNC 6 sa bude ako naposledy konať v Bratislave priestoroch hokejového štadióna Tipos Aréna (Zimný štadión Ondreja Nepelu), kde na poslednom turnaji vytvorili organizátori nový slovenský rekord v zmysle boxerského turnaja. V rámci decembrovej edície turnaja prišlo obľúbených borcov osobne podporiť 5-tisíc fanúšikov. Čím sa naplnila stanovená kapacita, ktorú organizácia pred turnajom vyčlenila pre fanúšikov.

FNC pridáva nové miesta na plochu a rovnako aj na tribúny. Lístky si fanúšikovia budú môcť zakúpiť v sume od 19 eur v sieti predpredaj.sk.

„K zmene termínu sme pristúpili po konzultácii s vedením slovenskej extraligy. Z pôvodného dátumu 6.4. sme presunuli konanie turnaja FNC 6 na 20. apríla. V športe je treba nájsť porozumenie a konsenzus, aj preto sme sa rozhodli turnaj posunúť o pár dní, aby sme sa nedostali do stretu dátumov s hokejom,“ komentoval za organizáciu spolumajiteľ organizácie Eduard Gerek

„Informáciu sme sa rozhodli komunikovať bezprostredne po rokovaniach, aby si naši fanúšikovia termín prehodili. Zakúpené lístky platia na nový termín. Veríme, že aj pre fanúšikov to je dostatočne skoro, aby si stihli spraviť voľný čas na nový termín,“ hovorí spolumajiteľ organizácie Eduard Gerek.

Zmena sa dotkne aj zverejnenej fight-card, na ktorej pôvodný zápas Don Boss Bossov vs Rendys nahradí zápas výrazných postáv česko-slovenského MMA, ktorými sú Marek BartlVlasto Čepo. „Teší nás, že sa môžeme priniesť zápas medzi Marekom a Vlastom v boxe. Ide o unikátny duel, v ktorom sa proti sebe postavia strikeri s bohatou bojovou minulosťou. Už tak kvalitnú kartu sa nám podarilo posunúť o ďalší stupeň vyššie,“ dokončil spoluzakladateľ FNC a majiteľ SFG Trnava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Robert Kmeťo, Foto: Facebook / Fight Night Challenge
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies