Böhm sa nevedel vysporiadať so samovraždou Lučanského, zastrelil sa veľmi podgurážený. O incidente sa vyjadril aj jeho syn

NETKY.SK • 15 Február 2021, 20:25 • 2 min
Böhm sa nevedel vysporiadať so samovraždou Lučanského, zastrelil sa veľmi podgurážený. O incidente sa vyjadril aj jeho syn

Syn Františka Böhma, ktorý sa počas streľby nachádzal v dome, popísal udalosti pre slovenský týždenník Plus 7 dní.

slovakia

left justify in out

Böhm sa zastrelil v piatok. Ešte predtým však namieril zbraň na svoju manželku a výstrel ju zasiahol do brucha.

 

Čo už vieme: Seba zastrelil a vážne poranil aj manželku! Bol kľúčovým svedkom proti Lučanskému a bývalá Kočnerova spojka!

 

Podrobnejšie však celý incident opísal už spomínaný syn. František Böhm mal prísť v piatok večer domov podgurážený až tak, že sa začal oháňať revolverom. Manželka ho následne začala natáčať na telefón a vtedy to prišlo.

 

img

 

Böhmova manželka sa však mala pokúšať zabrániť, aby jej muž spáchal samovraždu. Podľa Plus 7 dní sa uvádza, že Böhm zasiahol manželku zozadu od chrbta. Tá je už po operácii a hospitalizovaná v ružinovskej nemocnici od sobotných hodín.

 

Mrzelo ho to 

Doma mal mať Böhm arzenál zbraní, ktorý mu nakoniec "pomohol" pri konflikte s manželkou. Spomínaný týždenník okrem iného ozrejmil, že vypovedajúci proti Milanovi Lučanskému aj Dušanovi Kováčikovi, mal už dlhšie výčitky kvôli smrti bývalého policajného prezidenta.

 

img

 

Do prípadu sa zapojil aj generálny prokurátor SR Maroš Žilinka. Je totiž otázne, či  Böhmovi nemali byť po jeho decembrovom prepustení odobrané všetky zbrane. Treba však spomenúť aj to, že ich mal v legálnej držbe.

 

"Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka považuje za neprípustné, aby osoby obvinené zo závažnej organizovanej trestnej činnosti boli držiteľmi strelných zbraní,“ vyjadrila sa hovorkyňa GP Jana Tökölyová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies