VIDEO: Juhoafrický vozičkár sa chytil kamiónu, po ceste uháňal rýchlosťou 80 km/h!

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 13:54 • 2 min
VIDEO: Juhoafrický vozičkár sa chytil kamiónu, po ceste uháňal rýchlosťou 80 km/h!

Vozičkár sa vydal na neuveriteľné "dobrodružstvo", vraj to nebolo prvýkrát.

slovakia

left justify in out

Tak toto naozaj nevymyslíš. Juhoafrická republika momentálne žije kurióznou udalosťou, ktorá sa odohrala na jednej z miestnych ciest. Road Traffic Management Corporation (RTMC), spoločnosť, ktorá okrem iného dohliada na bezpečnosť v cestnej doprave, uverejnila na sociálnej sieti bizarné video.

 

img

 

Zhruba polminútový úryvok zachytáva vozičkára, ktorému sa zjavne zacnelo po nejakom dobrodružstve. Držiac sa návesu kamióna uháňa po ceste rýchlosťou chvíľami až 80 km/h! Keď nákladiak začne spomaľovať, spokojne sa pustí a zamieri ku krajnici.

 

Video sa okamžite stalo virálnym nielen v rámci krajiny, šokovalo celý svet. RTMC ho pritom neuverejňovala s cieľom pobaviť obyvateľov, chcela ich vystríhať, pretože takéto vrcholne nezodpovedné správanie v krajine s už i tak vysokou nehodovosťou nemožno tolerovať.

 

Viacerí používatelia internetu po vzhliadnutí nebezpečných záberov konštatovali, že pán zachytený na videu je miestnou „legendou“, rozhodne totiž z jeho strany nešlo o prvý podobný kúsok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies