Handzušov kamarát prezradil, čo bude nakazenému českému bojovníkovi MMA spôsobovať veľké ťažkosti

NETKY.SK • 25 August 2020, 21:00 • 2 min
Handzušov kamarát prezradil, čo bude nakazenému českému bojovníkovi MMA spôsobovať veľké ťažkosti

Martin Gajdoš je trénerom boxu na východe Slovenska. Situáciu okolo nového koronavírusu a jeho výraznom zásahu do športu vníma veľmi pozorne.

slovakia

left justify in out

Informáciu, že nakazený je aj český zápasník MMA Karlos Vémola, sleduje Martin Gajdoš z médií. Nazdáva sa, že celková situácia ohľadne nového koronavírusu sa všade môže ešte zhoršiť. „To ešte len bude kríza, podľa mňa,“ povedal s tým, že situácia najviac zasiahne seniorské súťaže. „Lebo keď oni prestanú trénovať, normálne dvakrát, trikrát do dňa, tak ten dospelý človek má oveľa ťažšie sa naspäť vrátiť. Ťažšie, než nejaké dieťa,“ dodal Gajdoš, ktorý je aj prezidentom Box Clubu Global Východ.

 

 

Katastrofa

Nazdáva sa, že katastrofou je otázka kondície. „Dostať sa do kondície je veľmi ťažké. Ale vypadnúť je ľahko. A zase sa dostať do nejakej formy pri genetike takého európskeho rangu, tak tí muži majú vrchol možno, keď sú dobrí, tak dvakrát do roka,“ dodal s dôvetkom, že dôležité a veľmi ťažké je práve načasovanie formy. „A v tejto dobe teraz, naplánovať si nejaké sústredenia, sparingy a všetko okolo toho, je dnes veľmi ťažké,“ dodal milovník boxu.

 

img

 

Potrebuje súboje

Zápasník musí podľa trénera a prezidenta boxerského klubu z Vranova nad Topľou, ktorý sa venuje aj deťom v Trebišove, uskutočniť veľa “sparingov“, aby sa dostal do formy, vrátane súbojov so zahraničnou elitou. „Ja by som išiel niekde, kde sú najlepší,“ dodal však s pesimizmom, že situácia otvorenosťou hraníc sa môže postupne zhoršiť.

 

 

Terminátor neskončí

Gajdoš, ktorý sa venuje aj mladíkom v Trebišove, je presvedčený, že Vémola určite po vyliečení nezanevrie na svet MMA. „On iné robiť nevie. A on má rodinu. Potrebuje pre nich aj nejakú obživu,“ dodal tréner boxu o 35-ročnom rodákovi z Olomouca. „A v tom nie sú až také peniaze, že on si urobí zápas ako niekde v Amerike niektorí fighteri majú také peniaze, že si urobí dva životné zápasy a má postarané na celý život,“ uzavrel kamarát hokejistu Michala Handzuša a fanúšik jeho bývalého klubu NHL Philadelphie Flyers.

 

Môžete si na našom internetovom obchode shop.netky.sk objednať aj ochranné pomôcky. Na sklade sú pripravené dezinfekčné gély, ale aj ochranné rúška - jednorázové i textilné. Prečítajte si aj ako Vémola zvláda koronavírus. Pozrite, ako o koronavíruse prehovoril ďalší bojovník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies