Premier League: Skvelý zápas medzi Liverpoolom a Manchestrom City

NETKY.SK • 4 Október 2021, 11:42 • 2 min
Premier League: Skvelý zápas medzi Liverpoolom a Manchestrom City

LIVERPOOL – Nádherný zápas na Anfielde bol ťahákom 7. kola anglickej Premier League. Po výbornom druhom polčase sa tímy rozišli po viacgólovej prestrelke nerozhodne 2:2.

slovakia

left justify in out

Fantastický druhý polčas!

Dva najlepšie tímy posledných sezón sa stretli v nedeľu po prvýkrát v úradujúcom ročníku Premier League. Guardiola vedel, že jeho tím má pred sebou asi tú najzložitejšiu úlohu a tou bol zisk bodov na legendárnom Anfielde

 

Oba tímy sú v dobrej forme a ich najlepší hráči sa už konečne vrátili do základných zostáv. The Reds cez týždeň deklasovali domáce FC Porto v Lige Majstrov. City síce podľahli v Parku princov domácemu PSG ale ich výkon nebol vôbec márny.

 

 

 

City začali zápas lepšie a v prvom polčase boli jednoznačne nebezpečnejším tímom. Najväčšie problémy robila obrane Liverpoolu ľavá strana Manchestru City. Do prvej obrovskej šance sa dostal práve ľavý krídelník Phil Foden, ale jeho strelu zlikvidoval Alisson

 

Do ďalšej šance sa dostal Kevin De Bruyne. Jeho hlavička nemala tie správne parametre a v bráne neskončila. 

 

V druhom polčase sa domáci osmelili a začali hroziť obrane Manchestru City, po šikovnej práci Salaha sa uvolnil Sadio Mané a otvoril skóre zápasu v prospech domácich. 

 

City inkasovaný gól nijako nevyradil z tempa a Foden sa po prihrávke od Jesusa výborne presadil a vyrovnal na 1:1.

 

 

Hviezdny hráč Liverpoolu Mohammed Salah prežíva svoj najlepší začiatok sezóny a bezpodmienečne patrí medzi najlepších futbalistov planéty. 

 

Dokázal to aj v tomto dueli. Po inviduálnej akcii, pri ktorej si zasekol dvoch obrancov City si pripravil palebnú pozíciu a nechytateľne prekonal Edersona. Pre Salaha to bol 6 gól v PL a spoločne s nestarnúcim Jamiem Vardym figuruje na čele tabuľky strelcov Premier League.

 

 

Okrem Salaha sa presadila na opačnej strane aj druhá superhviezda tohto duelu. Kevin De Bruyne napriahol spoza šestnástky a aj s pomocou v podobe teča Joela Matipa vyrovnal na 2:2.

 

Poslednú šancu zápasu nepremenil Fabinho, keď v poslednej chvíli zatiahol ručnú brzdu defenzívny štít Rodri.

 

 

Chelsea na čele tabuľky, United znova zakoplo

Modrá časť Londýna sa može aktuálne radovať. Chelsea si v domácom prostredí poradila so Southamptonom. Domáci zabrali v závere a proti oslabenému Southamptonu nakoniec zvíťazila 3:1. Za Chelsea sa presadili Chalobah, Werner a krásnym volejom Chilwell.

 

 

United po minulovíkendovej prehre s Aston Villou potrebovali dobrý výsledok proti karamelkám z Evertonu. To sa bohužiaľ červným diablom nepodarilo a uhrali iba remízu 1:1.

 

Za Manchester sa v prvom polčase presadil Martial, ale v druhom polčase vyrovnal Andros Towsend. Hráč Evertonu oslávil svoj gól obľúbenou oslavou Cristiana Ronalda proti Cristianovi Ronaldovi. Towsend si po zápase vymenil dres s CR7 a na svojich sociálnych sieťach pridal popis,  Nič iné ako rešpekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies