VIDEO Jozef Sabovčík rozdáva radosť nielen na ľade

NETKY.SK • 29 Január 2016, 15:20 • 2 min
VIDEO Jozef Sabovčík rozdáva radosť nielen na ľade

BRATISLAVA - Jozef Sabovčík je čestným hosťom kontinentálneho šampionátu ME 2016 v krasokorčuľovaní v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Bývalý slovenský reprezentant Jozef Sabovčík priletel na Slovensko zo Salt Lake City spoločne s manželkou Jennifer aj synmi Bladom a Jožkom, medzi ktorými je 11-ročný vekový rozdiel, aby sa zúčastnil na ME 2016 v krasokorčuľovaní v Bratislave a v záverečný deň bratislavského šampionátu vystúpil na exhibícii.

 

 

Bude to na deň presne 30 rokov po jeho "štvoráku" z dánskej metropoly. Dva primáty majstra Európy (1985, 1986), bronz z olympijských hier 1984 a mnoho ďalších úspechov. To je Jozef Sabovčík. 

 


Bývalé Československo ho poznalo ako usmievavého Jožka Sabovčíka. V Amerike, kde sa neskôr presťahoval, mu dali prezývku Jumping Joe. 


Rozdávanie úsmevu a radosti mu ostalo aj do dnes a to nie len na ľade. Včera mal príjemnú autogramiádu, na ktorú prišlo množstvo ľudí, aby sa tak mohli stretnúť zo svojím obľúbencom a odniesť si pamiatku v podobe podpisu.  

 

Ľudia si postáli aj v dlhom rade, len aby mali jeho podpis. Medzi fanúšikmi mal aj starších ľudí ale našli sa aj deti v mladšom veku. 

 

Podpisovanie mu zjavne problém nerobí a nemal by problém podpisovať sa od rána do večera. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies