VIDEO: Jozef OKLAMČÁK v porote MISS HOREHRONIE 2O23

NETKY.SK • 29 November 2023, 15:20 • 2 min
VIDEO: Jozef OKLAMČÁK v porote MISS HOREHRONIE 2O23

BANSKÁ BYSTRICA - V týchto dňoch sa konala v známom banskobystrickom klube MINISTRY OF FUN súťaž krásy MISS HOREHRONIE 2O23. Pozvanie do poroty prijal aj celosvetovo uznávaný odborník na ženskú krásu JOZEF OKLAMČÁK.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ten počas svojej 35 ročnej kariéry KRASOLÓGA, sa zúčastnil v 148 medzinárodných porotách súťaží krásy MISS, MRS, MISSIS, MISTER, FOTOMODEL či MODELIEK po celom svete.

 

Do Banskej Bystrice si so sebou zobral aj svoju najúspešnejšiu missku Júliu KOKORUĎOVÚ, ktorú prostredníctvom agentúry OKLAMČÁK PRODUCTION delegoval na 4 svetové súťaže krásy do ČÍNY, SRÍ LANKY, POĽSKA, TALIANSKA. A tá si z každej z nich doniesla titul a ocenenie. 


Spolu s ňou a ďalšími dvoma úspešnými finalistkami MISS SLOVENSKO, Viktóriou PODMANICKOU a Katarínou OČOVANOVOU, zasadol JOZEF OKLAMČÁK do poroty MISS HOREHRONIE 2O23

Víťazkou a titul MISS Horehronie 2O23 získala Nikola KÁDÁŠIOVÁ, I.vicemiss sa stala Bianka RUSNÁKOVÁ, titul ll.vicemiss získala Kristína ŠTEFAŇÁKOVÁ a MISS Sympatia sa stála Sabina ŠVANTNEROVÁ.


Pozvanie na MISS HOREHRONIE 2O23 prijal aj olympijský víťaz a majster Európy v chôdzi na 20 km Jozef Pribilinec a jeho manželka Andrea a tiež tohtoročná II.vicemiss SLOVENSKO 2O23 Sonja Kopčanová, ktorá dnes odlieta na svetovú súťaž krásy MISS INTERCONTINENTAL 2O23 do Egypta

Ako nám prezradil zakladateľ a v súčasnosti spoluorganizátor sútaže krásy MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK, tentokrát nezvíťazila jeho favoritka. "Jednoducho po zrátaní hlasov 16 člennej poroty zvíťazila iná Horehronka, ktorú som mal vo svojej TOP 3," prezradil Jozef OKLAMČÁK.


Ako ďalej povedal prezident zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK: "Okrem krásnych Horehroniek na pódiu ma ohúrilo veľmi veľa nádherných žien všetkým vekových kategórií, aj v obecenstve. No, ešte viac ma osobne potešila módna prehliadka LOMBARDI FASHION HOUSE, pod vedením môjho osobného dizajnéra, člena ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA a šéfredaktora mesačníka BREAK Jozefa GRONDŽÁKA, za spoluúčasti veľmi sympatických modelov i mojich bývalých mistrov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák, Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies