Tank naozaj bude, ale niečo za niečo! RFA prijala výzvu a teraz je loptička na strane Fapša

NETKY.SK • 23 August 2023, 19:00 • 2 min
Tank naozaj bude, ale niečo za niečo! RFA prijala výzvu a teraz je loptička na strane Fapša

BRATISLAVA - Slovenský bojovník Sebastián „Tank“ Fapšo naposledy adresoval vedeniu RFA výzvu, aby do jeho rodnej Považskej Bystrice na RFA 12 dorazil skutočný tank. Boris Marhanský vzal jednu zo svojich najväčších hviezd za slovo a rozhodol sa túto výzvu prijať. Marhanský však od Fapša chce, aby do konca roka 2024 absolvoval zápas pod MMA pravidlami.

slovakia

left justify in out

Slovenský bojovník Sebastián „Tank“ Fapšo naposledy adresoval vedeniu RFA výzvu, aby do jeho rodnej Považskej Bystrice na RFA 12 dorazil skutočný tank. Boris Marhanský vzal jednu zo svojich najväčších hviezd za slovo a rozhodol sa túto výzvu prijať. Na oplátku však od Fapša chce, aby do konca roka 2024 absolvoval zápas pod MMA pravidlami.

Deň pred turnajom RFA 12 teda do Považskej Bystrice naozaj príde na váženie skutočný tank. Fapša o deň neskôr čaká hlavný zápas večera proti bojovníkovi z Čiernej Hory Radovanovi Vukovičovi. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Na verejnom vážení príde Tank na tanku

Necelé tri týždne dozadu mali boxerský zápas bývalý UFC bojovník Nate Diaz a YouTuber Jake Paul, ktorý bol okorenený aj tým, že Paul sa nechal doviezť k lanám na skutočnom tanku. Považskobystrického „Tanka“ tento moment motivoval k tomu, aby adresoval RFA výzvu, v ktorej si ho vyžiadal tiež.

 

 

Boris Marhanský sa tejto výzvy chopil a na verejnom vážení ho naozaj Sebastián Fapšo dostane. „Sebastián, ja som prijal tvoju výzvu. Tank je pripravený na 8.9. na verejné váženie na turnaj v Považskej Bystrici,“ potvrdil Marhanský. Tým však ešte neskončil a vzápätí si vyžiadal od Fapša sľub, ktorým mu to vynahradí.

 

„Ja dám teraz tebe výzvu, a to, že mi musíš sľúbiť, že do konca budúceho roka sa u nás v RFA predstavíš aj v disciplíne MMA. Keď príjmeš túto výzvu, tak 8.9. tento tank bude pripravený,“ vyhlásil na svojom príbehu na Instagrame. Loptička je teraz na strane Fapša, pre ktorého by bol prestup do MMA výstupom z komfortnej zóny, keďže celý život sa venuje primárne postojovým disciplínam. Turnaj RFA 12 a hlavný zápas Fapšo vs. Vukovič prebehne 9. septembra v Považskej Bystrici a sledovať ho môžete aj cez platformu PPV.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies